fbpx

Pentru bucataria ta

CookingAid vă oferă chiuvete de bucătărie din oțel inoxidabil, cu dimensiuni generoase și cuve largi și adânci, dotate cu accesorii, ușor de integrat în orice bucătărie.

Este important să acordați atenție alegerii unei chiuvete de bucătărie în cazul în care construiți, renovați sau vă redecorați casa. Dincolo de caracterul practic care trebuie luat în considerare când vorbim despre alegerea chiuvetei perfecte, adaptată nevoilor dumneavoastră, aceasta poate întruni în același timp caracteristicile unui element plăcut de design, fie el clasic, modern sau futurist.

Mai mult decât o simplă chiuvetă

Chiuvetele Teka sunt fabricate cu aceeași grijă cu care un chef bucătar își prepară rețeta care l-a consacrat, căutând cele mai bune ingrediente. Acestea sunt definite prin calitate superioară, rezistență, inox austenitic sau cuarț combinat cu rășini acrilice extrem de rezistente, design ergonomic, funcționalitate, instalare facilă și service excelent.

Realizate pentru a dura o viață! Materialele de cea mai bună calitate împreună cu cel mai elegant design și funcționalitatea absolută desemnează chiuvetele Teka drept protagoniștii silențioși din orice bucătărie.

Perfecțiunea pietrei

Montebella vă oferă peste 15 modele de chiuvete de bucătărie din granit monolit , din materie primă europeană de înaltă calitate, disponibile în 6 culori, combinând cu succes tehnologia înaltă și soluții de design moderne.

Veți fi suprinși de modul în care chiuvetele Montebella absorb vibrațiile și sunetul apei.

Suprafața chiuvetelor nu este poroasă, deci nu absoarbe nici un miros. 80% cuarț din compoziție asigură cea mai mare durabilitate a chiuvetei Montebella.

 
Chat  
Suport Online
+