Euro Est Group

Divizia Decorative

De la PAL Melaminat, Blaturi de lucru, Pardoseli Laminate, Accesorii, toate din oferta EGGER , de la Electrocasnice cu marci de renume si pana la Solutii tehnice si Solutii IT pentru productia de mobilier, Euro Est Decorative constituie cea mai buna alegere pentru procurarea elementelor necesare pentru industria mobilei.

O echipa formata din specialisti in domeniu va stau la dispozitie si vin in intampinarea tuturor colaboratorilor, considerand orice solicitare o adevarata provocare la care asteapta cu nerabdare sa gaseasca solutii.

Produse

Vezi intreaga gama de produse si solutii disponibile intr-un singur loc.

Echipa

Profesionista, tanara si dornica in permanenta sa raspunda DA provocarilor.

Cariere

Esti in cautarea unui nou loc de munca? Iti plac procarile? Ai ajuns unde trebuie!

Toate solutiile, intr-un singur showroom

Euro Est Decorative

Știi cum ai vrea să arate interiorul casei tale? Fii inspirat. Vizitează-ne și convinge-te de calitate și diversitate.
Te așteptăm în showroomul Euro Est Decorative să transformăm împreună ideea în realitate. În spațiul cu suprafața de peste 1000 mp te invităm să descoperi o gamă variată de produse decorative: PAL, blaturi de bucătărie, fronturi de mobilier, accesorii de mobilier, electrocasnice, chiuvete și scule destinate să dea culoare și funcționalitate proiectelor tale.
Designeri, arhitecți, producători de mobilier sau simpli entuziaști, cu o singură vizită în showroom vă inspirați, apreciați detaliile, finisajele și calitatea materialelor, alegeți produsele dorite și beneficiați de servicii realizate cu cele mai performante utilaje în domeniu și de soluții complete oferite de o echipă de oameni competenți și dedicați.

Cum am devenit

Dealer zonal EGGER

Calitatea și consecvența în a oferi produse de calitate au nevoie de un furnizor care prin însuși numele său exprimă calitate. Cu un partener cu renume mondial, precum EGGER, clienții și colaboratorii noștri sunt asigurați de cel mai înalt standard al calității produselor livrate.

EGGER ocupă un loc strategic la nivel mondial, în industria lemnului, motiv pentru care doar un astfel de partener este alegerea perfectă, astfel încât și clienții Euro Est Decorative Suceava să primească maximum din tot ceea ce oferă: panouri de pal, mdf, canturi, blaturi de lucru, pardoseli într-o gamă de decoruri actualizată în permanență și la cel mai ridicat standard calitativ.

500 000

Investiti in tehnologie

1000 mp

Spatiu de expunere

20000 produse

In stoc curent

50 angajati

La dispozitia ta

Tinerete, profesionalism, hotarare

Echipa EEDD

Determinati in obtinerea celor mai bune rezultate, cu implicare maxima in toate proiectele la care iau parte, consultatii in vanzari, personalul de deservire a de pozitului si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic.

Cel mai mare showroom

Elemente decorative si sisteme pentru mobilier

Întins pe 1000 mp, în zona comercială a Sucevei, showroom-ul Euro Est Decorative oferă răspunsul la toate întrebările și soluțiile pentru toate solicitările în materie de mobilier și tehnologie pentru producția de mobilă.

De la planuri pe hartie

LA SOLUTII MODERNE, TEHNOLOGIZATE

Vremea schițelor pe hârtie și a desenelor cu creionul s-a sfârșit. În era internetului, toate aplicațiile sunt la un click distanță. Euro Est Decorative oferă soluții moderne de proiectare și prezentare a spațiilor interioare, integrând toate materialele din oferta curentă: pal, canturi, blaturi de lucru și pardoseli prin soluția EGGER – VDS Online. Pe lângă acestea proiectarea mobilierului și integrarea accesoriilor BLUM, folosind DYNAPLAN, oferă partenerilor noștri oportunități moderne de design și execuție pentru mobilier.

Suport Online
 
Chat
 
Suport Online
+