fbpx

PROMOTIE GLISIERE TANDEM BLUMOTION

Cumpara in perioada 11 iunie – 2 august 2019 12 glisiere  TANDEM BLUMOTION, de acelasi fel, intr-o singura comanda si beneficiezi  2 GLISIERE CADOU.

Reprezentantul comercial accesorii, Iulian Ștefancu, vă stă la dispoziție pentru detalii și comenzi.
Telefon: 0741 149 000

Campanie, sustinuta de BLUM ROMANIA.

TANDEM BLUMOTION

Glisare lină pe toată durata de viaţă a mobilierului

O glisare extrem de uşoară pentru sertare şi extrageri din lemn, şi aceasta în fiecare încăpere a locuinței.Totul este posibil datorită sistemului de glisare TANDEM.

Valorile foarte bune ale cotei de coborâre permit amplasarea extragerilor foarte aproape de podea. Stabilizarea laterală opţională asigură o glisare paralelă stabilă indiferent de lăţimea extragerii

Montare rapidă, reglare simplă

Indiferent că se foloseşte tehnica de montare cu cuplaj sau cea cu gheară şi ştift, sertarul se montează întotdeauna simplu şi repede pe glisieră. Reglarea fronturilor are loc fără unelte, datorită reglării pe înălţime. În cazul extragerilor totale, reglajele de înclinare susţin reglarea confortabilă a fronturilor.

BLUMOTION optimizat

Atunci când închideți extragerile cu impuls, e nevoie de o amortizare eficientă. Noua șină de glisare BLUMOTION S are amortizare optimizată. Din acest motiv, extragerea se închide acum și mai lin.

.

Suport Online
 
Chat
 
Suport Online
+