Feronerie pentru mobilier de calitate

Vă invităm să descoperiţi soluţiile Blum pentru deschiderea ușoară și închiderea lentă și silențioasă a mobilierului, pentru o experiență plăcută în utilizarea acestuia.

Numele Blum înseamnă produse inovatoare, angajaţi motivaţi şi prezenţă internaţională.

În martie 1952, Julius Blum a înfiinţat compania şi a fabricat primul său produs: elemente de protecţie împotriva alunecării potcoavelor. De 24 de ani Blum oferă în România cele mai inovatoare soluții de feronerie pentru mobilier.

Cu sistemele de ridicare, balamale şi extragere şi patru tehnologii de mişcare diferite, Blum aduce confort în toate încăperile locuinţei.

46 de ani pe piața accesoriilor de mobilier

Cu o experiență de 46 de ani pe piața accesoriilor de mobilier, Samet oferă produse dezvoltate pe baza unei noi abordări prin creșterea varietății de opțiuni de utilizare a produselor, creșterea funcționalității produsului și evidențierea designului. Descoperiți gama variată de sisteme de balamale, de ridicare, de sertare și cele pentru uși glisante.

MOBILA IN ELEMENTUL EI

De mai bine de 25 de ani, Forest are un rol determinant pe piața mobilei, a materiilor prime pentru mobilă și a materialelor de decorațiune interioară din centrul și estul Europei.
Forest oferă materiile prime necesare pentru munca de zi cu zi a tâmplarilor și producătorilor de mobilă, inovațiile tehnice cele mai noi și produsele în conformitate cu tendințele actuale să ajungă la clienți exact și la calitatea conform așteptărilor.

Detaliile fac diferența dintre elegant şi tern

Detaliile fac diferența dintre elegant şi tern, incitant şi indiferent, armonios şi disonant. Alegerea componentelor şi accesoriilor care dau caracter pieselor de mobilier este o decizie esenţială.

De peste douăzeci de ani Cressent distribuie în România accesorii şi feronerii industriei menite să creeze interioare elegante, confortabile şi funcţionale.
Concepute şi fabricate în Europa, produsele oferite de CRESSENT conferă funcţionalitate şi eleganţă spaţiilor interioare.

CRESSENT are o fundaţie sănătoasă, clădită din profesionalism şi pasiune, respect şi încredere.

Libertatea alegerii de calitate

GTV oferă produse de calitate înaltă, create în conformitate cu ultimele tendințe în design. De la începuturile existenței sale a fost ghidat de pasiunea de a combina frumusețea subtilă a detaliilor cu funcționalitatea ei.
GTV este un brand care crează produse în funcție de preferințele clienților și oferă soluții care să asigure utilizarea rațională a spațiului. Misiunea GTV se bazează pe idea că toți, indiferent de gusturile lor, ar trebui să se simtă confortabil în casa sau biroul lor.

Suport Online
 
Chat
 
Suport Online
+